کد خبر 1815978
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۸
حقوق بازنشستگان

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که مراحل نهایی فنی صدور احکام سال ۱۴۰۵ بازنشسته و مستمری‌بگیر در حال انجام است و احکام جدید از ابتدای هفته آینده در دسترس مشمولان قرار خواهد گرفت.

به گزارش مشرق، این سازمان اعلام کرد: هم‌اکنون مراحل نهایی فنی مربوط به پیاده‌سازی و آزمون نهایی صدور احکام سال ۱۴۰۵ در حال انجام است و پس از تکمیل این فرآیند، احکام جدید مطابق وعده اعلام‌شده در اختیار بازنشستگان و مستمری‌بگیران قرار خواهد گرفت.

در این اطلاعیه آمده است: زمان دقیق دسترسی به احکام جدید به صورت رسمی از سوی اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سازمان تامین اجتماعی همچنین با اشاره به پیچیدگی فرآیند صدور احکام در این صندوق، اعلام کرد: تعدد مقررات و مراجع مرتبط، جمعیت بالای افراد تحت پوشش، تنوع شرایط و ضوابط قانونی، اعمال متناسب‌سازی و شخصی‌سازی احکام از جمله عواملی است که صدور احکام بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی را به فرآیندی گسترده و زمان‌بر تبدیل می‌کند.

در این اطلاعیه تاکید شده است که اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی تنها مرجع رسمی اطلاع‌رسانی اخبار و موضوعات مربوط به این سازمان است و مخاطبان می‌توانند اخبار و اطلاعیه‌های مرتبط را از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان و همچنین صفحات رسمی این نهاد در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۶:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    2 0
    وظیفه تون منت نزارید. وقتی 30 سال از حقوق برمی داشتین و سرمایه گذاری می کردید ، غر نمی زدید.
  • مهرداد سربندی IR ۱۷:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    1 0
    سالاری . اگر باز هم دروغ بگی دیگه خیلی پستی. هر چند که من اطمینان دارم قطعا دروغ میگویی و تا پایان هفته آینده هم نمی کنی. من فقط نفرینت می کنم.
  • IR ۱۸:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    1 0
    باز نشستگان را به تمسخر گرفتید حد اقل بگیر که زیر بیست سال پرداختی داشته با دو فرزند 7 ملیون دریافتی دارد این یعنی قحطی و فقر مطلق و مرگ خودکشی خشونت خانوادگی بیماری جسمی روانی و مرگ را هر روز دیدن
  • IR ۱۸:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    2 0
    عدم وجود یک سیستم عادلانه یکنواخت و کارامد برای پرداخت حقوق شاغلین و بازنشستگان کشور ، نشان از ضعف نمایندگان و مجلس است ! .... واقعا شرم آور و پرهزینه است !!
  • IR ۲۱:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    2 0
    تبعیض کاهش یابد !
  • IR ۰۷:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
    2 0
    تبعیض کاهش یابد !
  • IR ۰۹:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
    2 0
    لا اقل به میزان افزایش مبلغ نان حقوق رو افزایش بدهید
  • IR ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
    1 0
    یک نماینده یا مسنول مرد پیدا شده و فیش حقوق خود را منتشر کند !! .... فقط یک مرد !! ....
    • IR ۱۳:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
      1 0
      نبود یک مرد ؟! .... مجبوریم از خانم سخنگو یا خانم وزیر مسکن بخواهیم فیش حقوق خود را منتشر کنند !! .... یا خانمهای نماینده مجلس .... هر کس چنین کاری کند محبوب مردم شده و احتمال دارد رییس جمهور بعدی باشد !!
  • IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
    1 0
    کشور باید یک صندوق بازنشستگی با یک نظام پرداخت هماهنگ داشته باشد .... ماهانه هزاران میلیارد هم صرفه جویی خواهد شد .... مشکل ضعف پیگیری مجلس و عدم درک کافی نمایندگان از اهمیت موضوع است !! ..... میدانید وجود ۱۸ صندوق بازنشستگی در کشور با هزاران نفر هیات مدیره ، صدها ساختمان و برج ، هلدینگ و ... چرا هزینه های سنگین و فساد گسترده ای به کشور و اقتصاد تحمیل میکند ؟؟!!!
    • ادغامهای نجاتبخش ... IR ۱۳:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
      1 0
      کشور باید یک صندوق بازنشستگی با یک نظام پرداخت هماهنگ داشته باشد .... ماهانه هزاران میلیارد هم صرفه جویی خواهد شد .... مشکل ضعف پیگیری مجلس و عدم درک کافی نمایندگان از اهمیت موضوع است !! ..... میدانید وجود ۱۸ صندوق بازنشستگی در کشور با هزاران نفر هیات مدیره ، صدها ساختمان و برج ، هلدینگ و ... چه هزینه های سنگین و فساد گسترده ای به کشور و اقتصاد تحمیل میکند ؟؟!!!
  • IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
    0 0
    به جوونا برسید به نخبگان که سرمایه ها واینده ی کشورمون به دست ایناست اگربه جوونای عزیزمون رسیدگی بشه چراباید مهاجرت کننددوری ازآن ها برای خونواده خیلی سخته ودوری ازوطن عزیزمون هم برای انون ها سخته!!؟ولی انجا خیلی بهشون میرسند ازهرنظر وازهمه مهم تر امنیت //این بازنشستگان دیگه بارشون سبک وبچهاشون رفتند جوونا را دریابید حیف نخبگان مهاجرت کنند
  • IR ۱۴:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
    2 0
    ادغام ۱۸ صندوق بازنشستگی = هزاران میلیارد صرفه جویی ماهانه برای کشور ....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس